Hur gör jag en låneansökan?

Det hela är väldigt enkelt:

1. Registrera dig på Capcito.com. Du behöver bara ange mejl och välja ett lösenord.
  2. Koppla på din bokföring. Koppla ihop ditt användarkonto med ditt företags bokföringsprogram.
  3. Se ditt låneutrymme på 30 sekunder.
  4. Välj produkt. Välj om du vill belåna företagets hela kundreskontra (Enkelt lån) eller enskilda fakturor (Anpsassat lån). Fakturorna läggs sedan som säkerhet för det aktuella lånet.
  5. Välj ditt belopp. Begär en utbetalning (ange det belopp som ni önskar låna, bekräfta alla detaljer och ange aktuellt Bankgirokonto till företaget)
  6. Signera med BankID
  7. Klart!