Hur gör jag en låneansökan?

Det är enkelt och det tar endast ett par minuter.

1. Registrera ett användarkonto (du behöver endast ange mejl och välja ett lösenord)
  2. Koppla ihop ditt användarkonto med ert företags bokföring i molnet (därmed för Capcito en snabb analys av era fakturor)
  3. Välj om du vill belåna företagets hela kundreskontra (Enkelt lån) eller enskilda fakturor (Anpsassat lån). Fakturorna läggs sedan som säkerhet för det aktuella lånet.
  4. Begär en utbetalning (ange det belopp som ni önskar låna, bekräfta alla detaljer och ange aktuellt Bankgirokonto till företaget)
  5. Bekräfta genom signering med BankID
  6. Klart