Varför måste jag koppla på bokföringen?

Det är genom att analysera ditt företags bokföring som vi kan ge ditt företag ett låneutrymme på några minuter (på banken tar det ofta flera veckor).

Det här är en unik lösning som vi har lagt oerhört mycket tid och kärlek på att ta fram.

Är min information säker?
Ja! Den krypteras och används bara för att skapa ditt låneutrymme. Vi delar aldrig med oss av din data, och använder samma krypteringslösning som Sveriges banker.

Det är någon annan som sköter min bokföring!

Tryck på knappen Sköter någon annan din bokföring? Då skickas ett mejl med information till din redovisningskonsult.

Läs mer: Så kopplar du på bokföringen