Kan Capcito se min login-information?

All login-information för Capcitos egen webb är krypterad och Capcito.com använder ett SSL certifikat för kryptering av all datatrafik som går igenom hemsidan. Det är samma krypteringslösning som används av landets banker.

Vad gäller login-information avseende ditt bokförings- och faktureringssystem får Capcito INTE tillgång till den. Vi använder oss av standardiserade gränssnitt från de olika programvaruleverantörerna, med de olika metoder de använder. API-nycklar och liknande lösningar möjliggör för oss att hämta den information som behövs utan att du som kund behöver uppge din login-information hos oss.