Kan Capcito se min login-information?

• All login-information för Capcitos egen webb är krypterad.

• Capcito.com använder ett SSL certifikat för kryptering av all datatrafik som går igenom hemsidan. Det är samma krypteringslösning som används av landets banker.

Din login-information avseende ditt bokförings- och faktureringssystem får Capcito INTE tillgång till. Vi använder oss av standardiserade gränssnitt från de olika programvaruleverantörerna, med de olika metoder de använder. API-nycklar och liknande lösningar möjliggör för oss att hämta den information som behövs utan att du som kund behöver uppge din login-information hos oss.