Hur kopplar jag Billogram till Capcito?

För att kunna koppla Capcito till ert konto hos Billogram behöver ni skapa en så kallad API användare i Billogram.

Det är enkelt och helt gratis. API användaren använder vi för att kommunicera med Billogram och hämta den information vi behöver för att kunna ge ett låneerbjudande. Att registrera ett konto hos Capcito och göra kopplingen tar bara någon minut. Ett erbjudande visas på direkten.

Så här gör du:

1) Registrera ett konto på Capcito.com.

2) Välj Billogram på sidan där du ska ange vilket fakturerings- eller redovisningsprogram ni använder i företaget.

3) Logga in på ert konto i Billogram.

4) Välj inställningar i menyn längst upp till höger på sidan.

5) Gå längst ner på sidan till avsnittet om API-användare. Skapa en ny användare.

6) Ange sedan sedan Användar ID och lösenord på Capcito.com för att ansluta. Därefter gör Capcito omedelbart en analys av ert företags fakturor och ger ett erbjudande direkt på skärmen. Utbetalning kan göras samma dag.

Aktivering av integration i Billogram

Koppling av Capcito mot konto hos Billogram