Hur ansluter man till Visma eEkonomi?

Det är enkelt att ansluta till Visma eEkonomi. Börja här. Välja Visma hos Capcito, klicka den gröna knappen "Fortsätt för att verifiera ditt Vismakonto". Då skickas du till Vismas hemsida, där du loggar in med dina vanliga inloggningsuppgifter.

Om det inte fungerar vid första försöket beror det på att du ej har aktiverat integrationer i Visma. Från startsidan i eEkonomi klickar du på  Tillvall - Fler Tillval och skrollar ner till Visma Integration

Här är en kort video som visar hur du gör.

Läs mer om hur integrationen fungerar här hos Visma.

Se bilden nedan för hur integrationsknappen ser ut i e-Ekonomi: