Hur kopplar jag mot Visma eEkonomi?

Det är enkelt att ansluta till Visma eEkonomi:

• Logga in på Capcito och välj Visma eEkonomi som ditt bokföringsprogram.
  • Klicka på den gröna knappen "Fortsätt för att verifiera ditt Vismakonto".
  • Då skickas du till Vismas hemsida, där du loggar in med dina vanliga inloggningsuppgifter.

Om det inte fungerar vid första försöket beror det på att du ej har aktiverat integrationer i Visma. Från startsidan i eEkonomi klickar du på Tillval, sedan Fler Tillval och scrollar ner till Visma Integration.

Så här gör du:

Läs mer hos Visma om hur integrationen fungerar.

KOM IGÅNG

Så här ser integrationsknappen ut i Visma eEkonomi:

BOX 7527, 103 92 Stockholm

[email protected]