Hur ansluter jag till PE Accounting?

Steg ett är att påbörja registreringen med att ange mejladress och välja ett lösenord.

Infogad bild 1

Steg två, koppla Capcito mot ert konto hos PE Accounting för analys av aktuella fakturor (vi finansierar även redan utställda fakturor).

Vid kopplingen behövs ett par uppgifter, som er kontaktperson på PE eller supporten kan ta fram åt er.

Ert företags organisationsnummer och det Företags-ID respektive den auktoriseringskod, som båda fås av er support ska anges i fälten på sidan nedan.

Klicka bekräfta så gör Capcito en analys av företagets fakturor och presenterar ett unikt erbjudande direkt på skärmen. Därefter kan ni välja ett Anpassat lån och därefter välja vilka fakturor som ni vill lägga som säkerhet för lånet. Om ni vill göra det enklare, väljer ni det Enkla lånet och behöver då endast ange vilket lånebelopp ni önskar få utbetalt.

Med det enkla lånet läggs nya fakturor automatiskt till som säkerheter för lånet varmed ett lån kan rulla så länge som ert företag behöver den aktuella finansieringen.

Infogad bild 4