Hur kopplar jag på PE Accounting?

1. Registrera dig på Capcito.com. Du behöver ange mejladress och välja ett lösenord.

2. Koppla Capcito mot ert konto hos PE Accounting för analys av aktuella fakturor (vi finansierar även redan utställda fakturor).

3. Vid kopplingen behövs ett par uppgifter, som er kontaktperson på PE eller supporten kan ta fram åt er:
    1. Ditt företags organisationsnummer och det Företags-ID respektive den auktoriseringskod, som båda fås av er support ska anges i fälten på sidan nedan.

4. Klicka på bekräfta så gör Capcito en analys av företagets fakturor och presenterar ett unikt erbjudande direkt på skärmen.

5. Därefter kan du välja ett Anpassat lån. Det innebär att du väljer vilka fakturor som du vill lägga som säkerhet för lånet.

6. Om du vill göra det enklare väljer du Enkelt lån – och behöver då endast ange vilket lånebelopp ni önskar få utbetalt. Med det enkla lånet läggs nya fakturor automatiskt till som säkerheter för lånet varmed ett lån kan rulla så länge som ert företag behöver den aktuella finansieringen.