Hur kopplar jag Capcito mot Fortnox?

Så här enkelt kommer du igång

När du registrerar dig på Capcito.com kommer du att få möjlighet att aktivera en koppling mellan Capcito och ditt faktureringsprogram. Du kommer då att behöva en så kallad API-nyckel, som är unik för varje integration. Så här går du tillväga för att få fram en API-nyckel som du sedan klistrar in på Capcito.com, när denna efterfrågas.

1. Klicka på Administrera användare i rullgardinsmenyn.

2. Klicka på knappen Lägg till licenser.

fortnoxintegration1.5

3. Slå på licensen för Integration. Priset är 59 kr/månad oavsett antal kopplingar.

4. Klicka på knappen Lägg till integration

fortnoxintegration3.5

5. Sök efter aktuell koppling/integration. Finns inte integrationen i listan kan du söka efter den genom att skriva in namnet på integrationen/integratören, alternativt skriver du in det client-id du har fått från integratören.

fortnoxintegrationsok

6. Välj koppling/integration och klicka på Spara.

7. Du får nu en API-kod.

fortnoxintegration5

8. Kopiera API-koden och klistra in på aktuell sida på Capcito.com

9. Därefter är kopplingen klar och Capcito kommer automatiskt att beräkna ert företags aktuella låneutrymme och presentera ett erbjudande direkt på skärmen.