Hur kopplar jag Capcito mot Fortnox?

Så här enkelt kommer du igång:

När du registrerar dig på Capcito.com kommer du att få möjlighet att aktivera en koppling mellan Capcito och ditt bokföringsprogram.

Du kommer då att behöva en så kallad API-nyckel, som är unik för varje program. Så här går du tillväga för att få fram en API-nyckel som du sedan klistrar in på Capcito.com, när den efterfrågas.

1. Klicka på Administrera användare i rullgardinsmenyn.

2. Klicka på knappen Lägg till licenser.

3. Slå på licensen för Integration. Priset är 59 kr/månad oavsett antal kopplingar.

4. Klicka på knappen Lägg till integration

5. Sök efter aktuell koppling/integration. Finns inte integrationen i listan kan du söka efter den genom att skriva in namnet på integrationen/integratören, alternativt skriver du in det client-id du har fått från integratören.

6. Välj koppling/integration och klicka på Spara.

7. Du får nu en API-kod.

8. Kopiera API-koden och klistra in på aktuell sida på Capcito.com

9. Nu är kopplingen klar. Capcito kommer automatiskt att beräkna ditt företags aktuella låneutrymme och presentera ett erbjudande direkt på skärmen.