Så kopplar du Visma Administration

1. Se till att du sitter på samma dator där Visma Administration är installerat.
  2. Logga in på Capcito, eller skapa en ny användare om du inte har gjort det tidigare.
  3. Om du skapat en ny användare: välj Visma Administration i listan med bokföringsprogram.
  4. Om du loggar in: tryck på knappen som heter koppla Visma Administration.
  5. Ladda ned adaptern.
  6. Installations-programmet laddas ner. Välj öppna, välj installera. Om du får upp en varningsruta: tryck på “mer information”, så kan du fortsätta med installationen.

Nu ska programmet vara installerat och öppnas automatiskt. Om det inte öppnas automatiskt behöver du öppna programmet (sök i menyn på capcito, så kommer programmet visas).

Mata in den pinkod som står i webbläsaren, välj vilket bolag du vill koppla.

Nu är kopplingen klar!