Billogram

Billogram föddes ur idén om att förnya en föråldrad faktureringsprocess och ersätta traditionella PDF- och pappersfakturor med ett interaktivt format. Capcito och Billogram samarbetar för att låta dessa kunder sälja företagets fakturor med ett klick och få betalt direkt.

Hur fungerar det?

För att kunna koppla Capcito till ert konto hos Billogram behöver ni skapa en så kallad API användare i Billogram. Det är enkelt och helt gratis. API användaren använder vi för att kommunicera med Billogram och hämta den information vi behöver för att kunna ge ett låneerbjudande.

Vi analyserar därefter er bokföring via Billogram och ger er ett låneutrymme med tre enkla steg – allt på under två minuter!

• Vi analyserar er bokföring
  • Ni får ert låneutrymme på 30 sekunder
  • Ni väljer belopp och signerar med BankID