Vart finns villkoren?

Ni hittar våra fullständiga villkor under Användarvillkor, men för att göra det lättare har vi också summerat det viktigaste nedan:

• Delad data används bara för att ge er ett bättre erbjudande. Den säljs inte till tredje part.
  • Krypterad inloggning gör det säkert att vara kund hos oss.
  • Har ni inget engagemang hos oss kan ni stänga av koppling mellan Capcito och er data när som helst.
  • Bara firmatecknare eller befullmäktigade användare kan signera ansökningar om finansiering. Detta görs säkert via BankID.