Hur aktiverar/inaktiverar man automatisk bokföring?

För att aktivera, eller inaktivera den automatiska bokföringen loggar man in på vår hemsida och klickar på "Inställningar" i menyn. Scrolla ner till avsnittet "Automatisk bokföring" och klicka på knappen "Inaktivera" eller "Aktivera".

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.