Vilka är Capcito?

Capcito är det schyssta finansbolaget som gör det enklare än någonsin för företagare att få tillgång till rätt typ av rörelsefinansiering. Genom ny teknik, realtidsdata och gammal hederlig ärlighet erbjuds finansiering som helt anpassas efter företagets behov och förutsättningar.

Vi särskiljer oss från banker och andra aktörer genom att kombinera smart teknik, realtidsdata och automatisering med ärlighet, transparens och personlig service. Det gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar som baseras på varje företag, här och nu. Men samtidigt som vi gör mycket annorlunda så backas vi av en storbank. Det gör att våra kunder kan känna sig precis lika trygga som när de går till banken, utan att faktiskt behöva göra det.

Att driva företag är tufft, därför har vi gjort finansiering enkelt. Oavsett om företagare behöver pengar idag eller en långsiktig likviditetspartner för framtiden är Capcito det enkla och smidiga alternativet. Sedan dag ett har man kunnat lita på att Capcito står på företagarens sida. Innovation, trovärdighet och enkelhet har alltid varit vår viktigaste tillgång och ledstjärna.

Capcito finansieras och delägs av tunga spelare så som SEB Venture Capital, Schibsted och Galjaden Invest. Vi är även registrerade hos Finansinspektionen och samarbetar sedan länge med populära företagstjänster så som Visma, Billogram och Fortnox.
Hanna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.