Vilka tjänster har Capcito?

Capcito erbjuder tre olika tjänster för företagsfinansiering:

Capcito Fakturaköp. Med Fakturaköp kan ni sälja era fakturor och få pengarna redan samma dag. Extra smidigt blir det om ni kopplar ert bokföringsprogram till Capcito: då ser ni direkt vilka fakturor som kan säljas och kan ansöka med bara några klick. Efter att vi köpt och tagit över fakturan betalas hela beloppet ut, minus en liten avgift. Vi skickar sedan en ny faktura till er kund och säkerställer att den betalas, utan att riskera er relation.

Avgiften är individuell och ligger mellan 1-3,5%.

Capcito Företagslån. Med Företagslån kan ni låna upp till två miljoner, helt utan dolda avgifter. Genom att koppla ett bokföringsprogram eller er bank till Capcito får ni dessutom ett ännu lägre pris. Ni väljer själva om ni vill utnyttja hela låneutrymmet eller bara en del och kan alltid lösa lånet i förtid utan extra kostnad. Till skillnad mot våra andra produkter används personlig borgen som garanti vid företagslån.

Räntan är individuell och ligger mellan 0,8-4% per 30 dagar.

Capcito Fakturabelåning. Det är en ny typ av löpande kredit. Den fungerar som en checkkredit, men är mer flexibel och utan någon årsavgift. Istället för en företagsinteckning används era utställda fakturor som säkerhet, vilket ofta ger ett högre låneutrymme. Fakturabelåning anpassar sig kontinuerligt efter er försäljning och ni betalar bara för de dagar som ni faktiskt lånar. Ökar försäljningen så ökar låneutrymmet - till skillnad från bankens checkkredit behöver ni aldrig omförhandla limiten. Den låter er fortsätta att agera betalningsmottagare till era kunder precis som vanligt. Genom att koppla ert bokföringsprogram så blir det dessutom extra smidigt: ni får ett lägre pris, nya fakturor läggs automatiskt till som säkerhet för lånet, och bokföringen sköter sig självt.

Räntan är individuell och ligger mellan 0,8-2,9% per 30 dagar. Oavsett så betalar ni bara ränta för de dagar ni faktiskt lånar, vilket leder till en lägre kostnad över tid.

Ni kan när som helst öka eller minska lånet, vilket ofta leder till en lägre kostnad jämfört med andra finansieringsalternativ, även i de fall där den nominella räntesatsen är lägre.


Hanna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.